Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Kuchin esittely

  Penelo
  Penelo
  Taistelukoira

  Viestien lukumäärä : 1124
  Join date : 03.07.2011
  Ikä : 22
  Paikkakunta : Kouvola

  Kuchin esittely Empty Kuchin esittely

  Viesti  Penelo lähetetty Ke Marras 23, 2011 6:57 am

  Kuchin esittely Kushi10

  Nimi: Kuchi

  Ikä: 5v.

  Sukupuoli: Naaras

  Laji: Koira (Akita)

  Ulkonäkö: Kuchi on suuri akita. Se on vaaleanruskean ja beigen värinen. Kuchin tunnistaa sen vasemmassa reidessä olevasta tikatusta arvesta. Kuchi on isompi kuin monet uroksistakin, noin 65cm. Se painaa lähes 45kg. Kuchilla on lihaksikas ruumis, jota se käyttää taisteluissa hyväkseen. Sillä on verenpunaiset silmät ja vahvat leuat.

  Luonne: Kuchi on hieman äkkipikainen, mutta harjoittelee itsehillintää. Kuchi nykyään yleensä rauhallinen ja ystävällinen, mutta se ei luota kaikkiin. Varsinkin susiin se ei luota pätkääkään. Kuchin nimi tarkoittaa suuta. Se annettiin hänelle kun hän liittyi laumaan, sillä hän oli aina äänessä. Tuo ei aina pysty hillitsemään itseään ja tulee joskus vihaiseksi jopa johtajalleen Ryölle. Kuchi miettii usein tekiköhän oikein luovuttaessaan laumansa niin nuorelle koiralle.

  Kuchin esittely Kuchi10

  Menneisyys: Kuchi syntyi pieneen kylään Hokkaidossa.Siitä koulutettiin tappajaa ja se menestyi koiratappeluissa hyvin. Sitä kutsuttiin "Verisilmäksi", sen silmien värin takia.Kuchin ollessa kaksi vuotta, se karkasi ja liittyi pieneen laumaan. Vuoden päästä Gaian laumalaiset tappoivat lähes kaikki laumalaiset. Kuchi oli tuolloin metsästämässä muutaman ystävänsä kanssa. Se vannoi kostavansa ja otti lopun lauman johtoonsa. Mutta Kuchilla ei ollut yhtään kokemusta ja lauma joutuikin usein vaikeuksiin. He tapasivat kuitenkin Ryön ja Kuchi luovutti laumansa tälle ilomielin.

  Taistelutekniikat: Kuchi käyttää taisteluissa raakaa voimaa ja kokoaan apunaa. Erikoisiskuinaan se käyttää mm:

  -Fūsha tōa, jossa se riepottaa vastustajaa ympäriinsä, pysyen itse tukevasti paikoillaan.
  -Kōshu keitä, jossa koira käy kiinni vastustajan kurkkuun ja riiputtaa sitä niin kauan, kunnes sen oma paino tukehduttaa sen kuoliaaksi.
  -Tōken Gyoraita, jonka voi suorittaa kahdella eri tyylillä, hyökkäävästi tai puolustavasti. Hyökkäävää tyyliä käytetään kun koirat eivät ole kiinni toisissaan, kun taas puolustavassa tyylissä koira puree vastustajaansa kaulaan. Tōken Gyorain puolustavassa tyylissä vastustaja isketään pää edellä joko taistelukehän lattiaan tai sen laitoihin, kun taas hyökkäävässä tyylissä koirat lyövät päät vastakkain.
  -Swing Circleä,jossa koira iskee vastustajansa kehän laitoihin tai maahan, tarttuu tätä jalasta ja alkaa pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja.
  Kuchi on oppinut kaikki tekniikat entiseltä omistajaltaan.

  Pelaaja:penelo

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 11:53 am