Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Taikan esittely

  Nyera
  Nyera
  Taistelukoira

  Viestien lukumäärä : 1792
  Join date : 18.07.2011
  Ikä : 24
  Paikkakunta : oulu

  Taikan esittely Empty Taikan esittely

  Viesti  Nyera lähetetty Ti Toukokuu 01, 2012 10:01 am

  Taikan esittely Scaled.php?server=254&filename=taika

  Nimi: Taika
  Kotimaa: Suomi
  Rotu: Lapinporokoira
  Sukupuoli: Narttu
  Ikä: 6v
  Turkki: Musta-Ruskea ja hieman valkoista
  Silmät: taivaansiniset
  Littouma: Frodo,Siru,Tuhka ja Lucky (sisarukset)

  Ominaisuudet (max. * * * * * )

  Taito * * * *

  Voima * * * *

  Karisma * * *

  Nopeus * * *

  Kestävyys * * * *

  Älykkyys * * * *

  Puruvoima * * * *

  Kivunsietokyky * * * * *

  Ketteryys * * *

  Refleksit * * * *

  Tekniikat * * *

  Vaarallisuus * * *

  Luonne: Taika on luonteltaan lempeä, herttainen, viisa ja hyvin rauhallinen narttu. Se on myös ääretömän uskollinen ystävileen ja läheisileen. Taika ei hylkää tai jätä ystäviään pulaan vaan yrittää auttaa niitä parhaansa mukaan. Tähän narttuun on hellpo tutustua eikä se juuri olenkaan valehtele, vain on yleensä täysin rehellinen ja suora sanainen. Taika on taitava taistelija eikä luovuta taistelua helpolla vaan taistelee ylensä niin kauan kun voimiaan ritää. Taika ei anna kovinkaan armoa vastustajaleen. Taika kuuntelee hyvin itseään ylempi arvoisten käskyjä ja noudtaa niitä.

  Ulkonäkö: Taika on ruuminrakenteltaan siro ja vahva. Se kestää myös aika hyvin kipua sillä on kokenut kovia. Taika on säkäkorkeudeltaan 49 cm ja painoltaan 23 kg. Sen turkin väri on musta-ruskea jossa on hieman valkoistakin. Sillä on ruskeaa kasvoissa, jaloissa ja hännässä. Valkoista sillä ei ole kovin paljoa ainoastaan hieman etutassuissa, rinnassa ja vatsassa, muuten Taika on kokonaan musta. Sillä on taivaansiniset silmät. Sen turkki on sen verran tuuhea että se tarkenee hyvin kovinkin kylmillä vuoristo seuduilla.

  Muuta: Taikan molemman vanhemman ovat oleet paimen koiria, mutta se itse ja sen sisarukset ovat taas metsästyskoiria. Taikalla on viisi sisarusta. Frodo,Siru,Tuhka ja Lucky. Taikan hylkäsi isäntänsä kun se oli kohdellut sitä huonosti. Taika aikoi liittyä Ohun joukoihin kun oli kuullut Ohun sotureista paljon.

  Menneisyys: Taika syntyi eräässä kennelissä ja eli siellä hyvin rauhallista elämää sisarustensa kanssa. Kun Taika oli luovutus iässä eräs tesästäjä osti sen ja koulutti siittä metsästyskoiran. Ensinmäiset vuodet se eli hyvin onnelisena isäntä perhensä luonna. Mutta kun Taika oli 5 vuotias sen omistaja sai potkut työstään ja alkoi juoda, silloin sen isännän vaimo erosi myös miehestää ja vaati yksin huoltajuutta lapseleen. Silloin Taikan elämä alkoi mennä huonompaan suntaan, sillä sen omista alkoi kohdella sitä huonosti. Sen isäntä hakkasi ja potki sitä ja rääkäsi sitä viellä muillakin keinoin. Taika sieti sitä vuoden kunnes ei enään kestänyt ja jätti isäntänsä. Se oli sille hanka teko sillä oli ollut hyvin uskollinen omistajaleen eikä olisi uskonut isänästään että se olisi oikeasti koskaan pystynyt selaiseen. Kun se lähti omistajansa luota se kävi sisarustensa luona ja kertoi kaiken mitä oli tapahtunut. Se myös kertoi kuulensa joitain huhuja Ohun sotureista ja aikovansa liityä heidän joukoonsa. Sen sisarukset eivät haluneet pästää Taikaa yksin menemään jonka takia nekin hylkäsivät omistajansa ja lähtivät Taikan mukaan.


  Teknikat

  Neji Ki (jap. ネジ切, suom. kiertyvä leikkaus) on hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä. Isku on suhteellisen yleinen Ginga
  Nagareboshi Gin ja Ginga Densetsu Weed. Erityisesti Oun sotureihin
  kuuluvat koirat käyttävät tätä tekniikkaa. Myös Shiroi Senshi Yamaton
  koirat käyttävät hyvin samankaltaista hyökkäystä, Kaiten Jigokua.


  Neck The Killing (jap. ネック ザ キリング, "nekku za kiringu")
  on erikoishyökkäys, jota Joe ja Yukimura käyttävät Ginga Densetsu
  Weedissä. Hyökkäys toimii samalla tavalla kuin Neck Rolling Shiro Senshi
  Yamatossa.
  Neck The Killing on alunperin karhunmetsästykseen käytetty hyökkäys,
  jossa hyökkäävä koira katkaisee vastustajan kaulan. Koira puree
  hyökkäyksensä kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa
  pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta
  katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 1:02 pm