Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Missilen esittely

  Nankai
  Nankai
  Metsästyskoira

  Viestien lukumäärä : 162
  Join date : 13.07.2011
  Ikä : 22

  Missilen esittely Empty Missilen esittely

  Viesti  Nankai lähetetty Pe Heinä 29, 2011 9:44 pm

  Missilen esittely 6elyle

  Nimi: Missile
  Ikä: 6v.
  Skp: Uros
  Laji: Koira
  Rotu: Borzoi

  Missilen esittely 2urqcy8

  Ulkonäkö: Missile on suurikokoinen vinttikoira ja sillä on silkkinen karva. Tuosta voi jo päätellä, että ser on borzoi. Kovin monella vinttikoiralla, kun ei ole silkkistä karvaa. Karva on keskipitkää ja tuntuu todellakin silkiltä. Se suojaa hyvin pakkasilta, mutta on viileä kuumallakin säällä. Missilen turkinväri on tummanruskea ja sillä tumma maski kasvoissaan. Uroksella on normaalista ruskeasta poiketen siniset silmät ja se onkin helppo tunnistaa niiden avulla veljeksistä. Missilellä on myös valkoinen rinta ja kaula ja valkoisuus ylettyy myös tassuihin ja vatsan alle.

  Luonne: Missile on todella rauhallinen ja kärsivällinen. Sillä ei yleensä ole mikään kiire toteuttaa asioita, vaan se tekee kaiken omaan tahtiinsa. Uros on aika hillitty, mutta ei välttämättä niin epäluuloinen, kuin veljensä, sillä se saattaa joskus mennä tutustumaan ihan omine neuvoineen, jos paikalliset eivät halua ottaa sitä vastaan. Missilekin osaa kuitenkin taistella ja osaa olla myös agressiivinen. Se kuitenkin välttää turhaa vihamielisyyttä ja haluaa ensin saada jotain vähän niin kuin näytettä vastapuolen agressiivisista aikeista. Uros on aika puolueeton, mutta siitä saa helposti puolueellisen, sillä sitä ei ole hankala maanitella mihinkään laumaan ja jos Missile liittyy johonkin laumaan, niin liittyy Jetkin, sillä Jet on aika riippuvainen isoveljistään, vaikkei sitä myönnäkään. Rocketista ei koskaan tiedä. Se tekee oman päänsä mukaan.

  Menneisyys: Missile jätettiin pentuna veljestensä kanssa vuorille keskenään, josta he sitten pääsivät Saburōn laumaan tämän sääliessä pentuja. Valitettavasti laumassa ei kestänyt kauaa rauha. Saburōlta kaappasivat vallan Sakon ja Ukon, jotka kiduttivat veljeksiä. Saburō kuitenkin pelasti veljekset, mutta menetti oman henkensä auttaessaan. Jonkin ajan kuluttua veljekset päättivät liittyä Hōgenin laumaan. Heidät tunnettiin jo silloin nopeudestaan, joten he saivat ensimmäiseksi tehtäväkseen vakoilla Ōun sotureita. Ei mennyt kauaa, kun Missile veljineen löysi Weedin lauman. Rocket liittyi siihen aluksi, mutta vain hämäyksen vuoksi. Sitten kun oikea hetki koitti se kidnappasi Weedin ja kuljetti sen veljiensä luokse. Tarkoituksena oli vain kuulustella pentua, mutta Weed kävikin uroksen kimppuun pelottomasti. Weedin katseesta Rocket tunnisti tämän Ginin pojaksi. Veljekset päättivät silloin viedä tämän Hōgenin luokse, mutta Jerome tuli estämään heitä. Valitettavasti Jerome oli liian vaikea vastus vinttikoirille ja lopulta Weedin laumakin saapuivat paikalle. Silloin borzoiveljekset perääntyivät. Rocketiin Weedin lauma oli kuitenkin tehnyt vaikutuksen ja hän päätti jättää veljensä ja liittyä Ōun sotureihin. Missile ja Jet kuitenkin päättivät palata Hōgenin luokse. Nykyään Missile kiertää Jetin ja Rocketin kanssa laumattomina pitkin japania.

  Missilen esittely 4ieve9

  Muuta: Missilellä on kaksi veljeä: Rocket ja Jet. Hän on veljeksistä keskimmäinen eli toiseksi vanhin tai toiseksi nuori. Se on heikompi kuin Rocket, mutta vahvempi kuin Jet. Sama pätee nopeudessa. Missilen tunnistaa sinisistä silmistä ja hän on väritykseltään hieman Jetiä tummempi. Lisäksi hän on hieman korkeampi kuin Jet.

  Taistelutekniikat: Missilen taistelutekniikoita ei olla nimetty mitenkään erikseen, mutta ne liittyvät yleensä enimmäkseen nopeuden käyttöön. Rocketin ohjastamana veljekset tekevät tehokkaita iskuja kolmistaan.

  Pelaaja: Nankai

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 11:31 am