Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Pink Dragon - Imperiumin Sai-soturi

  Penelo
  Penelo
  Taistelukoira

  Viestien lukumäärä : 1124
  Join date : 03.07.2011
  Ikä : 22
  Paikkakunta : Kouvola

  Pink Dragon - Imperiumin Sai-soturi Empty Pink Dragon - Imperiumin Sai-soturi

  Viesti  Penelo lähetetty Su Tammi 27, 2013 4:51 am

  Pink Dragon - Imperiumin Sai-soturi Image13


  PINK DRAGON

  Nimen merkitys: Vaaleanpunainen lohikäärme
  Oikea nimi: Yuwaku (Kiusaus)

  Ikä: n. 15v.
  Sukupuoli: Uros
  Laji: Susi
  Liittouma: Imperiumin joukot

  Motto: "Ulkonäkö ei aina kerro kaikkea"

  Ominaisuudet:

  Voima: ***
  Taito: *****
  Karisma: ***
  Nopeus: *****
  Kestävyys: ****
  Älykkyys: ***1/2
  Puruvoima: ***
  Kivunsietokyky: ***
  Ketteryys: ******
  Refleksit: ****
  Tekniikat: *****
  Vaarallisuus: ****

  Luonne:

  Pink Dragon on ehkä Imperiumin joukkojen hyväntuulisin ja nuorin Siriuksen soturi. Se yritää aina pysyä positiivisena, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi aina äänessä, eikä tietäisi milloin olla hiljaa. Se on hyväntuulinen vain oman laumansa luona, mutta vihollisen kohdatessaan se vaikenee heti ja alkaa vaitonaisena tarkkailemaan uhrinsa liikkeitä kuin saalistaja. Se on ehkä lähinnä homoseksuaalista sutta mitä vain voi olla, mutta aivan varsinaisesti se ei kuitenkaan ole uroksiin päin kallellaan. Se vain tykkää viettää aikaa toveriensa kanssa ja kiusata noita kenties hieman oudoillakin tavoilla. Tämä on oikeastaan yksi syy, miksi jotkut välttelevät sen seuraa, sillä uros ei todellakaan tunne sanaa "hienotunteisuus". Useimmiten se kertoo kaiken mitä mieleen pälkähtää.

  Lauman ulkopuolella Pink Dragonin luonne muuttuu lähes päinvastaiseksi. Sen ympärillä leijuu uhkaava aura ja se tuijottaa kaikkia näkemiään olentoja enemmän tai vähemmän murhaavasti. Se toimii kuin näkymätön saalistaja, joka kulkee äänettömästi ja hyökkää yllättäin ja salaman nopeasti. Muuten se ei edes vaikuta omalta itseltään, jos mukaan ei laskettaisiin muutamia rivoja kommentteja siellä täällä. Uros on useimmiten ylimielinen ja luulee itsestään liikoja, mutta vihollistaan se ei niinkään aliarvioi. Joskus sen itsensä yliarvioiminen vie sen niinkin pitkälle, että se olisi varmasti kuollut vammoihinsa, elleivät muut Siriuksen soturit olisi paikalla. Pink Dragon pystyy pakon edessä miettimään itsekin suunnitelmiaan, mutta luottaa yleensä muiden tovereidensa pähkäilykykyyn.

  Pink Dragon ei mielellään taistelisi Uutta Imperiumia vastaan, sillä kuuluuhan tuohon laumaan sen entisiä tovereita. Uros kunnioittaa kaikkeista eniten toveruussuhteita ja sen luottamuksen saatuaan sitä ei menetä ikinä. Ehkä ainut asia, joka sitä estää lähtemästä Gaian alaisuudesta on se, että se pelkää johtajansa vihaa. Uros harvoin todella pelkää mitään, mutta se on nähnyt Gaian tappavan useita vahvoja uroita suuremmitta vaivoitta. Itsensä yliarvioimisesta huolimatta, sekin tietää olevansa vain pieni ötökkä johtajansa rinnalla. Gaia voisi murskata tuon milloin tahansa.

  Ulkonäkö:

  Pink Dragon on hyvin feminiimisen näköinen. Se on turkin väriltään puhtaan valkea, mutta sen vasemman silmän peittää tuuhea pinkki harjas. Sen ruumis on kevyt ja solakka, mutta tarpeentullen siitäkin löytyy voimaa. Varsinkin sen leuoista löytyy voimaa ja yhdistettynä suden teräviin hampaisiin sen otteesta pääsee vain harva irti. Se on tavallisen korkuinen susi, n. 65cm, mutta painoa löytyy vain alle 30 kiloa. Sen silmät ovat tummanruskeat ja sen tuuheat silmäripset vain lisäävät sen naarasmaista ulkonäköä. Se on hyvin nopea ja pystyy liikkumaan todella hiljaa. Se pystyy lähestulkoon vain ilmestymään saaliinsa taakse, ellei tuo ole todella tarkkana. Hiljaa kulkeminen vaatii kuitenkin jonkin verran keskittymistä, jota Pink Dragonilla ei läheskään aina ole.

  Menneisyys:

  Pink Dragonin menneisyydestä ei moni tiedä paljoakaan, mutta nyt on aika kertoa uroksen surullisesta lapsuudesta.

  Pink Dragon syntyi kolmen sisaruksensa kanssa kaukana Imperiumin mailta. Sen molemmat vanhemmat olivat turkiltaan puhtaan valkeat ja samoin olivat kaikki neljä pentuakin. Ensimmäiset puoli vuotta kuluivat onnellisesti, kunnes eräänä päivänä uroksen otsassa huomattiin olevan muutamia vaaleanpunaisia haituvia. Sen vanhemmat ajattelivat haituvien olevan vain väliaikaisia tai että pentu oli vain sotkenut päänsä johonkin ihmisten maaleihin, asuivathan ne lähellä ihmisasutusta. Pink Dragon, jonka nimi oli silloin vielä Yuwaku sen ylipirteän luonteen takia, tiesi kuitenkin, ettei se ollut käynyt lähelläkään ihmisiä. Sen yksi sisar oli kerran jäänyt kiinni niiden käydessä kaupungissa ja nyt tuon korvassa oli jokin outo juttu. Aikaa kului, eikä vaaleanpunaiset haituvat kadonneet, ennemminkin lisääntyivät.

  Vuoden ikäisenä neljä nuorukaista olivat metsällä. Pink Dragonin harja oli kasvanut jo reilusti ja jo nyt näki selvästi, että haituvat olivat tulleet jäädäkseen. Tästä syystä sen vanhemmat olivat alkaneet vieroksua pentujaan, samoin kuin muutamat muut lähistöllä elävät sudet. Vain uroksen kolme sisarusta olivat pysytelleet sen rinnalla. Ne olivat juuri vaanimassa erästä peuraa, kun lähistöltä kuului laukaus ja niiden saalis kaatui elottomana maahan. Kaksi ihmistä kivääreineen olivat nähneet samaisen peuran kuin nuoret sudetkin ja olivat ehtineet ensin. Nuorukaiset olivat kuitenkin vielä hyvin äkkipikaisia ja jääräpäisiä, minkä takia ne syöksyivät peuran ja ihmisten väliin puolustaakseen saalistaan. Tämä oli kuitenkin virhe, sillä heti sudet nähdessään ihmiset nostivat kiväärinsä ja ampuivat. Kaksi Pink Dragonin sisarta kaatuivat heti ja sen veli syöksyi raivoissaan ihmisiä kohti. Toinen miehistä ampui sitä jalkaan, samalla kun toinen käänsi kiväärinsä Pink Dragoniin. Se näki veljensä lähtevän ontumaan pois päin ihmisistä takaisin puskien tuomaan piiloon, mutta pelko ja järkytys sisartensa kuolemasta oli jähmettänyt uroksen paikoilleen. Ihmiset eivät kuitenkaan ampunut sitä kuolettavasti, vain jalkaan, niin kuin olivat ampuneet sen veljeäkin, sillä miehet olivat huomanneet tuon erikoisen harjaksen. He ottivat haavoittuneen suden mukaansa ja unohtivat ampumansa peuran. Pink Dragonin sisarten ruumiit jäivät peuran vierelle.

  Miehet veivät Pink Dragonin kaupunkiin eläinlääkärille, joka poisti luodin sen jalasta. Sitten miehet, jotka paljastuivat olevan jonkinlaisia tutkijoita, veivät suden omaan tutkimuskeskukseensa. He halusivat tietää, minkä takia uroksen harjalla oli niin kummallinen väri ja tekivät sille siksi useita testejä. Tämä väsytti Pink Dragonin pahasti ja se laihtui laihtumistaan. Miehet olivat järkkymättömiä, eivätkä antaneet armoa nuorukaiselle, vaikka se ei pysynyt edes jaloillaan muutamien tutkimuksien aikana. Keskuksessa se myös sai nimensä Pink Dragon sen pinkin harjaksen ja hurjan luonteensa takia. Uros ei suostunut olemaan tutkimusten kohteena, minkä takia se yritti aina kuin vain mahdollista paeta ja hyökätä vangitsijoidensa kimppuun.

  Eräänä päivänä, oltuaan lähes vuoden tutkimuskeskuksessa, Pink Dragon onnistui viimein pakenemaan erään uuden harjoittelijan unohtaessa lukita se häkin. Se juoksi vikkelästi vuorille, takaisin perheensä luokse. Päästyään tutulle seudulle, sen kimppuun hyökättiin. Hyökkääjä oli lumivalkea uros, jonka toisessa takajalassa oli luodin jättämä arpi, Pink Dragonin veli. Veli tunnisti uroksen, mutte päästänyt tuota etenemään reviirilleen. Veli syytti Pink Dragonia ja sen kirkkaan väristä harjasta siitä, että ampujat olivat nähneet ne metsällä vuosi sitten, mikä oli johtanut niiden sisarten kuolemaan. Vuodessa muistot ehtivät muuttua ja niin oli käynyt nytkin. Vaikka kuinka Pink Dragon yritti selittää, ettei tapahtunut ollut sen syy, veli ei päästänyt sitä takaisin. Uros joutui lähtemään takaisinpäin.

  Vaelleltuaan useita kuukausia ja totuteltuaan villin suden elämään, Pink Dragon tapasi erään mustavalkoisen suden, jonka otsassa oli tähtimäinen arpi. Susi oli Blacksnake, yksi Imperiumin Siriuksen sotureista. Vahvan itsesuojelusvaiston omaava Pink Dragon hyökkäsi suden kimppuun, häviten pahasti. Blacksnake näki kuitenkin nuoressa uroossa piilevät kyvyt ja otti tuon mukaansa Imperiumiin. Uros taisteli tiensä yhdeksi Siriuksen sotureista ja sai näin oppia Jugalta. Se oppi battougansa helposti ja alkoi jopa kehittämään sitä pidemmälle. Siitä ei tullut erityisen vahva verrattuna sen tovereihin, mutta ei se heikkokaan ollut. Se alkoi kunnioittamaan muita sotureita ja nautti viettämästään elämästä. Se piilotti tutkimuskeskuksessa kokemansa kauhut pirteän ja positiivisen luonteensa alle.

  Ginin ja muiden hyökätessä Imperiumin palatsiin, Pink Dragon oli muiden soturien kanssa odottamassa niitä. Se ei päässyt kuitenkaan taistelemaan kunnolla, Bobcatin, Mountain Bisonin ja Red Bullin tavoin. Se joutui katsomaan vierestä muiden sotureiden taisteluita ja eräässä vaiheessa se katosi. Luultiin, että uros olisi muiden Imperiumin sotureiden tavoin kuollut, mutta tosiasiassa se oli vain vetäytynyt odottamaan parempaa tilaisuutta auttaa joukkojaan. Heti maanjäristysten loputtua se olikin yksi ensimmäisistä, jotka lähtivät auttamaan haavoittuneita tovereitaan. Se oli auttamassa Imperiumin uudessa nousussa, mutta pysytteli paljon taka-alalla. Yhä edelleen se pysyttelee jäljelle jääneiden sotureiden rinnalla, vaikka osa siitä haluaisikin ehkä liittyä Uuteen Imperiumiin, missä sen ehkä lähimmät toverit Blacksnake ja Bobcatkin ovat.

  Taistelutekniikat:

  - Neji Ki
  - Neck the Killing
  - Inazuma Kenbu-Hisoga
  - Sai Raijin Battouga

  - Ten'nosabaki (Taivaan tuomio)
  Ten'nosabaki on äärimmilleen viety muoto Sai Raijin Battougasta. Tämän tekniikan voi suorittaa vaikka metsässä, eikä siinä tarvita Suigan battougan tapaan luolaston piikkejä. Isku vaatii salaman nopeutta, erinomaista näkökykyä ja tarkkuutta. Ten'nosabaki siis eroaa aidosta Sai Raijin Battougasta niin, että siinä katkaistut kohteet (esim. oksat) tavallaan ohjataan kohti vastustajaa. Kohde katkaistaan tietyllä tavalla, jolloin se lähtee nopeasti kohti vihollista, vaikka alun alkaen katkaistu kohde ei olisi edes suunnattu viholliseen. Tähän tarvitaan sitä nopeutta ja tarkkuutta; ilman nopeutta tekniikasta tulee tönkkö ja se on helppo väistää, ja ilman tarkkuutta kohteet eivät osu. Ten'nosabaki on poistanut Sai Raijin Battougan heikkouden lähes täysin ja sen ansiosta Pink Dragonin on mahdollista suorittaa battougansa lähes kaikkialla.

  - Ten'nofukushu (Taivaan kosto)
  Vaikka Ten'nofukushun nimi muistuttaa edellistä tekniikkaa, niitä ei yhdistä muu kuin se, että molemmat hyökkäykset kohdistuvat viholliseen ylhäältä päin. Tämän iskun Pink Dragon kehitti, jotta se voisi eräällä tavalla hyödyntää battougaansa, vaikka lähistöllä ei olisi mitään, millä iskeä vihollista. Se itse hyppää ilmaan ja laskeutuessaan tekniikka muuttuu hyvin samanlaiseksi kuin Shiro Senko; valkoinen valo ympäröi uroksen ruumiin nopean vauhdin takia ja se putoaa nopeasti vihollistaan kohti. Yksi asia erottaa sen kuitenkin edellä mainitusta tekniikasta. Ten'nofukushussa valo on paljon suurempi kuin Shiro Senkossa ja pelkkä tuohon valoon osuminen aiheuttaa suuren viillon. Yleensä iskun voima on sen verran suuri, että Pink Dragon lähes tulkoon uppoaa maahan jonkin verran ja luo halkaisijaltaan noin kaksi metriä leveän kraaterin. Jos vihollinen jää tuon kahden metrin sisälle, se yleensä vahingoituu vakavasti.

  Pelaaja: Penelo

   Kellonaika on nyt Ti Heinä 07, 2020 11:44 am