Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Tsuki No Ouroran esittely.

  Penelo
  Penelo
  Taistelukoira

  Viestien lukumäärä : 1124
  Join date : 03.07.2011
  Ikä : 22
  Paikkakunta : Kouvola

  Tsuki No Ouroran esittely. Empty Tsuki No Ouroran esittely.

  Viesti  Penelo lähetetty Ma Elo 01, 2011 10:54 am

  Tsuki No Ouroran esittely. Ourora10

  Nimi: Tsuki No Ourora

  Kutsumanimi: Ourora, mutta ensimmäinen O lausutaan hieman A:na.

  Ikä: 2v.

  Sukupuoli: Naaras.

  Laji: Koira

  Rotu: Gordoninsetteri.

  Voima: Exclamation Exclamation

  Taito: Exclamation Exclamation Exclamation

  Karisma: Exclamation Exclamation Exclamation

  Nopeus: Exclamation Exclamation Exclamation

  Kestävyys: Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

  Älykkyys: Exclamation Exclamation Exclamation

  Puruvoima: Exclamation Exclamation

  Kivunsietokyky: Exclamation

  Ketteryys: Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

  Refleksit: Exclamation Exclamation Exclamation

  Tekniikat: Exclamation Exclamation Exclamation

  Vaarallisuus: Exclamation Exclamation Exclamation

  Ulkonäkö: Ouroralla on ruskea kuono ja ruskeat täplät rinnassa. Sillä on pitkiä ruskeita karvoja jaloissa, hännässä ja hieman myös vatsassa. Ouroralla on myös oikeasti ruskeat tassut ja valkoinen läikkä rinnassa (Tiedän, kuvassa sillä ei ole niitä, unohtuivat. Very Happy ) ja muuten se onkin kiiltävän musta. Ruumiin rakenneeltaan se on lihaksikas ja tiivis, mutta silti hoikka. Sen juoksu on nopeaa ja kestävää laukkaavaa juoksua. Ouroralla on pitkät jalat. Sen säkä on lähes 59 cm ja se painaa lähes 25kg, eli on kevyt rakenteinen.

  Luonne: Ourora on aina iloinen ja leikkisä. Se on ikiliikkuja ja tykkää juosta ja kiertää maata. Ourora tykkää metsästää ja sillä on aika vahva metsästys vietti. Se on hyvin ystävällinen muita kohtaan ja ei pidä tappelemisesta. Mutta se kyllä osaa taistella jos tarvii. Naaras on harvoin vihainen tai tyly kenellekkään. Se suree kenen tahansa kuolemaa ja jos se tappaa jonkun, se on taistelun jälkeen surullinen ja hiljainen. Ourora kunnioittaa kuolleita ulvomalla hiljaa.

  Menneisyys: (Tämä on osittain tosi tarina, mutta nimet on vaihdettu.) Ourora syntyi Tsukin kennelissä. Se syntyi isoon pentueeseen. Sillä on 3 veljeä ja 5 sisarta. Ourora annettiin pois, niin kuin useimmat sen sisaruksista. Mutta Ourora annettiin takaisin kenneliin, kun sen omistajien lapset olivatkin allergisia koiralle. Naaras eli muutaman kuukauden rauhassa Tsukin kennelissä, mutta juuri ennen joulua eräs kennelin toinen gordoni hyökkäsi Ouroran kimppuun. Sen jälkeen nuo kaksi taistelivat lähes aina kun näkivät toisensa ja tuolta koiralta Ourora sai myös arven poskeensa. Kennelin omistaja päätti sijoittaa naaran toiseen kotiin. Ourora sai uuden kodin, mutta karkasi pian tuolta. Se lähti kiertämään ympäri maata, mutta se ei halunnut liittyä mihinkään laumaan. Se tuki eniten Ohun laumaa ja saattoi auttaa noita joskus, mutta ei liittynyt noiden laumaan.

  Muuta: Ourora on yksin liikkuja ja sen saattaa nähdä missä milloinkin. Kun Ouroraa alkaa turhauttaa, se saattaa alkaa hyppiä noin puolentoista metrin loikkia suoraan ylöspäin.

  Taistelutekniikat: Ourora käyttää apunaan jalkojaan ja nokkeluuttaan taisteluissa ja yrittää usein lopettaa taistelut mahdollisimman nopeasti. Erikoisiskuinaan se käyttää mm. Neji Kitä, Neck the Killingiä, Shiroi Senkouta ja Sai Raijin Battōgaa. Se harvemmin onnistuu Shiroi Senkoussa.

  Pelaaja: penelo.

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 12:58 pm