Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Vierailijat Alpeilla

  Amarath
  Amarath
  Upseeri

  Viestien lukumäärä : 4067
  Join date : 13.07.2011

  Vierailijat Alpeilla Empty Vierailijat Alpeilla

  Viesti  Amarath lähetetty Su Toukokuu 05, 2013 9:46 am

  Weed & Yukimura

  Weed johdatti joukkonsa nyt viimein pitkän taipaleen jälkeen kohti Alppeja, joiden juurelle lauma oli saapunut. Weed pysähtyi ja kääntyi katsomaan taakseen. "Vaikka ilmat ovatkin lämmenneet keväisiksi, niin muistakaa, että vuoristoissa voi olla vielä hyytävän kylmää, ja ilma on paljon ohuempaa. Muistakaa siis edetä maltillisesti!" Weed sanoi ja katsoi sitten Yukimuraa. "Toivottavasti Kaze kestää." Weed sanoi, hiukan syyttävällä äänensävyllä, mutta jatkoi sitten taas matkaansa. Yukimura mietti hetken veljensä sanoja, mutta luotti siihen, että pentu jaksaisi. Yukimura lähti seuraamaan Weediä ja pian koko lauma tuli perässä.
  Kimyo
  Kimyo
  Metsästyskoira

  Viestien lukumäärä : 293
  Join date : 10.12.2012
  Ikä : 23

  Vierailijat Alpeilla Empty Vs: Vierailijat Alpeilla

  Viesti  Kimyo lähetetty Su Toukokuu 05, 2013 8:30 pm

  Kaze

  Pentu oli aina välillä matkan aikana juossut niin kauan, kun oli jaksanut, mutta sitten, kun en enään jaksanut juosta joku otti minut aina selkäänsä ja olin siinä jonkin aikaa. Tällähetkellä olin erään koiran selässä, koska täällä oli ilma kylmempää ja ohuempaa, mikä otti hiukan pennun voimille. Katsoin innoissani Alppeja ja silmäni kiiluivat innosta. Pian Weed antoi käskyjä ja kuunlin ne kyllä ja sitten jatkettiin taas matkaa. Tunsin kylmä ilman ja mietin miksi alpeilla oli näin kylmä, vaikka oli kevät.
  Battouga
  Battouga
  Upseeri

  Viestien lukumäärä : 4245
  Join date : 22.10.2011
  Ikä : 23
  Paikkakunta : Keski-Suomi...

  Vierailijat Alpeilla Empty Vs: Vierailijat Alpeilla

  Viesti  Battouga lähetetty To Toukokuu 09, 2013 5:08 am

  Blue ja Jerome

  Jerome vilkuili epäileväisenä ympärilleen. Paikka jossa nuo kulkivat oli osittain tuttu Hougenin ajoilta ja ikäviä muistoja nousi mieleen. Samassa se aisti myös joidenkin muidenkin läsnäolon. "Weed, meitä tarkkaillaan," tuo kuiskasi akitalle. Samalla kulkeutui viesti alueen nykyiselle hallitsijalle. Blue ei tiennyt keitä vierailijat olivat. "Piirittäkää ne," paimenkoira käski ja lähti vailla kiirettä kohti ilmoitettua sijaintia.
  Amarath
  Amarath
  Upseeri

  Viestien lukumäärä : 4067
  Join date : 13.07.2011

  Vierailijat Alpeilla Empty Vs: Vierailijat Alpeilla

  Viesti  Amarath lähetetty Ma Heinä 08, 2013 8:36 am

  Weed & Yukimura

  Weed nyökkäsi hiljaa. Se oli huomannut saman. Yukimura ei ollut tajunnut mitään, mutta terästäessään aistejaan, tajusi tuokin katseita selässään, jotka saivat niskavillat nousemaan pystyyn. Sitten tuli aivan hiljaista. "Meistä on varmaan jo ilmoitettu johtajalle." Weed sanoi, yrittäen pitää äänensä rauhallisena. Nuori koira ei tiennyt, mitä olisi vastassa. Yukimuraa ei pelottanut ollenkaan, mutta ensimmäistä kertaa se hiukan katui, että oli tuonut Kazen vaaraan. Mitä jos nämä olisivatkin hyvin vihamielisiä? Yukimura höristi korviaan kuullessaan juoksuaskeleita. "Joku tulee..!" Yukimura sihahti ja pysähtyi, saaden Weedin tekemään samoin.

  Sponsored content

  Vierailijat Alpeilla Empty Vs: Vierailijat Alpeilla

  Viesti  Sponsored content


   Kellonaika on nyt Ti Heinä 07, 2020 11:39 am