Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Joshi vanhin veljeksistä

  Nyera
  Nyera
  Taistelukoira

  Viestien lukumäärä : 1792
  Join date : 18.07.2011
  Ikä : 24
  Paikkakunta : oulu

  Joshi vanhin veljeksistä Empty Joshi vanhin veljeksistä

  Viesti  Nyera lähetetty La Maalis 24, 2012 12:09 am

  Joshi vanhin veljeksistä Scaled.php?server=546&filename=joshi

  Joshi

  Nimenmerkitys: Johtaja
  Laji: Susi
  Rotu: Hokkaidon susi
  Ikä: 13v
  Turkki: Ruskea-Valkoinen ja hieman mustaa
  Silmät: Rusketa
  Muut tuntomerkit: Joshilla on kuonossa kaksi arpea ja oikessa korvassa on halkeama.
  Littouma: Uuden Imperiumin joukot. Monzetsur,Black Eyes ja Kurosenhi. (veljet)

  Ominaisuudet (max. * * * * * )

  Taito * * * * *

  Voima * * * * *

  Karisma * * * *

  Nopeus * * * *

  Kestävyys * * * * *

  Älykkyys * * * * *

  Puruvoima * * * * *

  Kivunsietokyky * * * * *

  Ketteryys * * * *

  Refleksit * * * *

  Tekniikat * * * * *

  Vaarallisuus * * * * *

  Luonne: Joshi on luonteltaan viisas ja hieman oikeudenmukainen, eikä muistuta juuri olenkaan pikkuveljeään luonteltaan enään. Joshi on myös yleensä hyvin rauhallinen, mutta sattaa toisinaan olla myös äkkipikainen. Joshi oli ennen hieman saman lainen kuin Black Eyes, mutta ei kuitenkaan ollut aivan samanlainen. Joshi on taitava taistelija ja eikä luovuta taistelua, mutta jos joutuu alakynteen se kyllä sataa peräntyä jos tilanne sitä vaatii. Joshi ystävystyy helposti koirien ja susien kanssa ja on silloin hyvinkin uskollinen ystävileen ja välitää paljon ystävistään ja yrittää autaa niitä parhaansamukaan jos ne tarvitsevat apua. Joshi ei käännä selkäänsä kenelekään joka tarvitsee apua, sillä autaa muita mielelään.


  Menneisyys: Kun Joshi oli pentu se oli ainut pentuesta ja oli siloin jo johtaja ainesta josta se saikin nimensä. Joshista olisi pitänyt tulla seurava lauman johtaja, mutta Joshi joutui pieneen onetumuuten jolloin sen luultiin kuoleen. Kun Joshi oli kolme vuotta sen ja sen veljitten kinpuun kävi pieni koiralauma. Joshi ja Black Eyes joutu puolustamaan pikkuveljeään. Tosin Joshi oli enemän se joka puolusti pikkuveljeään Kurosenshiä kun Black Eyes yritti taas pelastaa vain oman nahkansa. Joshi joutui pahasti alakynteen ja sai vakavat haavat siittä. Se olisi tarvinnut Black Eyesin apua, mutta tuo vain känsi selkänsä ja lähti Kurosenshin kanssa pois. Lopuksi kyseiset koirat heittivät Joshin koskeen ja siittä se joutui viellä vesiputoukseen. Joshi löipäänsä kiveen ja menetti tajuntansa hetkeksi. Kun se heräsi se oli erään lauman luona jotka olivat autaneet sitä ja hoitaneet sen haavat. Laumassa oli paljon pentuja ja koirat ja sudet elivät sovussa keskenään. Sen haavojen paraminen vei paljon aikaa ja useita kuukausia että sen haavat olivat parantuneet kunolla. Joshi oli menettänyt osan muistinsa eikä muistanut parin päivän tapahtumia, mutta se sai muistinsa aika nopeasti takaisin. Sen jälkeen se kiitti koiria ja susia avustaan ja ystävälisyydestään sitä kohtaan ja samalla se itsekin muttui ja alkoi ajatelemaan järkevämmin sitä mitä oikeasti halusi ja sen entisen lauman tavoitetta. Se halusi selvitää miksi jotku koira ja susi laumat eivät tulleet toimeen kuin ne jotka olivat autaneet sitä. Sitten se päätti lähteä kulkemaan yksi sillä ei aikonut palataa enään vanhaan laumansa eikä halunnut olla samanlainen kuin sen muu suku on.


  Muuta: Joshi on Black Eyesin isoveli. Nanikan ja Isanagin setä jotka eivät ole vältämättä kuullut siittä mitään. Joshilla on myös toinen pikkuveli nimeltään Kurosenshi joka on hänen velipuolensa oikeasti. Joshi on liittynyt uuten Imperiumiin kun oli tavannut Bobcatin. Senjälkeen Joshi ei ole juuri ajatellut veljiään tai muutta sukuaankaan. Joshi ei kanna kaunaa kenellekään ei edes sen veljille jotka känsivät sille selkänsä. Joshi ei tiedä mitään mitä sen isälle on tapahtunut eikä tiedä myöskään että sen veljellä on jälkeläisiä joista Black Eyes on tappanut muutaman. Niiden suvussa olevia susia ovat oleet kaikki selaisia että kun ne ovat haistaneet koiran verta ne ovat alkaneet himoitsemaan
  Koirien tappamista ja voivat juoda kuoleen koiran verta, mutta Joshi on oppinut pitämään veren himonsa hyvin tiukassa kurissa eikä ole enään pitkään aikaan tuntenut sitä tunnetta.


  Ulkonäkö: Joshi on ruuminrakenteltaan vahva,kestävä ja keterä. Joshi on hyvin vahva ja sen ovat myös lihaksika ja siittä huolimatta hyvin ketterä jaloistaan ja pystyy likumaan puissa se ei kyllä liiku yhtä nopeasti kuin jotkut ninja-koirat. Se on säkäkorkeudeltaan 84 cm ja painoltaan 57 kg. Sen turkin väri on ruskea-valkoinen. Sillä on valkoista vatsassa,hännässä,jaloissa,rinnsassa ja kasvoissa silmien alapuolella on kolmio maiset kuviot. Muuten se on ruskea paitsi että sen korvat ovat mustata ja kuonon ja silmein ympäristö ovat myös mustata. Sillä on oikessa koravssa halkeama ja kaksi arpea kuonossa. Joshi on voimiltaan yhtä vahava kuin veljensä ellei vahvempikin.


  Tekniikat

  Neck Rolling (jap. ネックローリング) on erikoishyökkäys, jotka
  Hayato ja Yamato käyttävät Shiro Senshi Yamatossa. Se toimii samalla
  periaatteella kuin Neck The Killing Ginga Densetsu Weedissä. Alunperin
  karhunmetsästykseen tarkoitetussa, hyvin vaarallisessa hyökkäyksessä,
  hyökkäävä koira katkaisee vastustajan kaulan. Hyökkääjä puree
  hyökkäyksensä kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa
  pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta
  katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

  Neji Ki (jap. ネジ切, suom. kiertyvä leikkaus) on hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä. Isku on suhteellisen yleinen Ginga
  Nagareboshi Gin ja Ginga Densetsu Weed. Erityisesti Oun sotureihin
  kuuluvat koirat käyttävät tätä tekniikkaa. Myös Shiroi Senshi Yamaton
  koirat käyttävät hyvin samankaltaista hyökkäystä, Kaiten Jigokua.

  Kūchū Sappō Erikoishyökkäys, jossa koira hyökkää vastustajan kimppuun niin nopeasti, ettei uhrille jää aikaa vastahyökkäykseen.

  Jaw Crash (jap. ジョークラッシュ) on Shiroi Senshi Yamatossa esiintyvän Bruiserin käyttämä erikoishyökkäys, jossa koira murtaa vastustajan leuan juoksemalla siihen pää edellä. Bruiser tappaa tällä tekniikalla Dandy Billin. Myös Yamato käyttää tätä hyökkäystä Peteen.

  Swing Circlessä (jap. スイングサークル) koira iskee vastustajansa
  kehän laitoihin tai maahan, tarttuu tätä jalasta ja alkaa pyörittää
  ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia
  vammoja. Hyökkäystä käyttävät ainakin Taromaru ja Yamato, joka tappaa tällä tekniikalla Seji Shimonin Shara-hyeenakoiran.

  Shein Ken Ikioi (jap.神剣勢い Jumalan miekan isku) on Joshin oma keksimä teknikka jossa juostaan vastustajaa kohti ja viiltäen ensi syvän haavan vastustajan kylkeen tai johonkin muuhun kohtaan ja sitten isketään hanpaat samaan kohtaa ja yritetään katkaista kyljestä verisuonivaltimo.

  Moyō-Muda Kiba (jap.模様浪費牙 Alkuperäinen suden torahammas) on Joshin oma teknikka jossa juostaan alkusi vastustajaa kohti ja aletaan sitten pyöriä niin että se muodostaan maatakiitävän suden kokoisen pyörremyrskyn. Teknika tekee pahaa jälkeä jos se osuu kunolla, vastustaja voi jopa kuolla siihen.


  RP: nyera

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 10:54 am