Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Georgia

  Tesha
  Tesha
  Taistelukoira

  Viestien lukumäärä : 1206
  Join date : 19.07.2011
  Ikä : 24
  Paikkakunta : oulu

     Georgia Empty Georgia

  Viesti  Tesha lähetetty Ti Kesä 05, 2012 6:58 am

     Georgia Scaled.php?server=843&filename=georgiap

  Georgia


  Sukupuoli: Narttu
  Kotipaikka: Shikoku
  Ikä: 12v
  Rotu: Sileäkarvainennoutaja
  Turkin väri: Ruskea
  Silmät: Mustat
  Liittouma: Tarkaa liitoumaa ei ole vielä, mutta myöhemmin liityy Oun joukoihin.

  Ominaisuudet (max. * * * * * )

  Taito * * * *

  Voima * * * *

  Karisma * * *

  Nopeus * * *

  Kestävyys * * *

  Älykkyys * * * *

  Puruvoima * * *

  Kivunsietokyky * * *

  Ketteryys * * * *

  Refleksit * * *

  Tekniikat * * *

  Vaarallisuus * * *


  Muuta: Georgian molemmat vanhemmat ovat kuoleet eräs koira tappoi ne ja kun Georgia ehti paikalle se koira valehteli sille että ei nähtyt kuka tappoi sen vanhemmat. Georgialla ei ole sisaruksia. Georgia on pentuna hankinut aina uroksistta turvaa, mutta nykyään se osaa puolustaa itseään hyvin. Se on taitava näytelijä ja on huijannut muita näytelijän taidoilaan. Kun Georgia taistelee jotakin vastaan se esitää siloinkin aluksi heikompaa mitä on sillä tavoin se säästää omia voimiaan ja kun sen vastustaja on väshätnyt tai sen voimat ovat huupuneet sen voimat taas ovat vielä ositain tallella ja hyökää sitten täysillä vastustajan kimpuun. Georgia ei kuitenkaan ole taistelu taidoltaan kuin joku muu.

  Ulkonäkö: Ruminrakenne on siro ja keskivahva. Se on myös hento ja viehkeä ulkonäöltään. Sen säkäkorkeus on 54cm ja paino on 25kg. Georgian turkin väri on ruskea ja mustat silmät. Georgia on myös aika kaunis. Georgialla on kapeat silmät ja terävät hampaat. Turki on keski pitkä,tiheä ja kiiltävä.

  Luonne: Georgian luonne on lempeä ja herttainen se on myös aika ovela luonteltaan. Georgialla on myös hyvät näyttelijän lahjat ja se esitää välillä heikompaa mitä onkaan. Georgia yritää saada välillä urosten huomion itseensä. Georgia autaa joskus loukantuneitta ja muutenkin jos voi. Georgia on myos hyvä taistelija, mutta ei aina anna selaista ensiivaikutelmaa Se käytää oveluutaan taistelussa jos vain saa sihen tilaisuuden. Georgia on myös älykäs ja ystävällinen se saattaa joskus suutua jos sitä häiiritsee tai härnää.

  Menneisyys: Georgialla oli aluksi ihan hyvä meneisyys sen vanhemmat rakastivat sitä ja se niitä. Kerran kun Georgia oli vastta 3kk: tta sen vanhemmat tappetiin eräs koira tappoi ne. Georgia oli siloin metsällä ja pian se kuuli vanhempiensa huudot se lähti juoksemaan täysillä sen vanhempien luo, mutta kun se ehti sinne se huomasi kauhuikseen että sen vanhemat olivat tappettu eräs koira kertoi sille että joku tuntematon koira olisi tappanut ne. Georgia uskoi sen koiran kertomuksen ja aikoi joskus kostaa Oun sotureille, mutta tiesi ettei olisi tapeeksi taitava tai kokenut taistelja siihen. Georgia ei myöskään tiennyt että sille oltii valehdelttu. Se kyseinen koira kasvatti Georgian ja koulutti sen kunolla. Georgia kasvoi siinä laumassa lähes ainoanna narttuna vuoden ikäisenä se lähti laumastta ja Georgia lähti omille teileen ja kulki yksin ja autoi joitakin jos vain pystyi.

     Georgia Scaled.php?server=687&filename=georgiaw

  Tekniikat

  Neji Kii
  Neck The Killing
  Kuchu Sappo

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 11:33 am