Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Jetin esittely

  Nankai
  Nankai
  Metsästyskoira

  Viestien lukumäärä : 162
  Join date : 13.07.2011
  Ikä : 22

  Jetin esittely Empty Jetin esittely

  Viesti  Nankai lähetetty Pe Heinä 29, 2011 9:34 pm

  Jetin esittely 153xw6v

  Nimi: Jet
  Ikä: 5v.
  Skp: Uros
  Laji: Koira
  Rotu: Borzoi

  Jetin esittely 25p7ls0

  Ulkonäkö: Jet on rodultaan borzoi, joten se on hyvin virtaviivainen ja aika korkeakin. Väriltään Jet on tummanruskea ja sillä on tumma kuono. Uroksen silmät ovat kanelin ruskeat ja niiden yläpuolella on tummat, hieman epämääräiset valesilmät. Kaula ja rintakehä ovat valkoiset, niin kuin myös tassut ja vatsanalus. Uroksen karva on silkkisen tuntuista ja tuuheaa. Se on myös aika kätevä siinä mielessä, että se on talvella lämmin ja kesällä viileä.

  Luonne: Jet on veljeksistä kaikista jääräpäisin ja isoittelevin. Se voi johtua siitä, että se on kaikista nuorin ja sen takia se tuntee pakottavaa isottelemisen tarvetta. Tosin veljiään kohtaan se on todella ymmärtäväinen ja ystävällinen. Tämä isotteleminen tulee yleensä esille ennemminkin vieraiden koirien ja susien kanssa. Uros turvautuu aina ensimmäisenä taistelemiseen, vaikka Rocket onkin käskenyt sitä pysymään poissa tappeluista. Jet on aina ensimmäiseksi epäluuloinen ja vastapuolen käytös ratkaisee senkin käytöksen. Jos vastapuoli on ystävällinen ja avoin, niin Jetistäkin tulee helposti ystävällinen. Sulkeutuneet koirat saavat sen turhautumaan ja pyyhältämään pois paikalta ja vihaiset tai ilkeät koirat saavat uroksen menettämään malttinsa ja taistelemaan tai haastamaan riitaa. Jet on myös aika äkkipikainen ja kärsimätön. Se ei millään jaksa odottaa seuraavaa komentoa, vaan alkaa aina välillä hieman sooloilemaan.

  Menneisyys: Jet jätettiin pentuna veljestensä kanssa vuorille keskenään, josta he sitten pääsivät Saburōn laumaan tämän sääliessä pentuja. Valitettavasti laumassa ei kestänyt kauaa rauha. Saburōlta kaappasivat vallan Sakon ja Ukon, jotka kiduttivat veljeksiä. Saburō kuitenkin pelasti veljekset, mutta menetti oman henkensä auttaessaan. Jonkin ajan kuluttua veljekset päättivät liittyä Hōgenin laumaan. Heidät tunnettiin jo silloin nopeudestaan, joten he saivat ensimmäiseksi tehtäväkseen vakoilla Ōun sotureita. Ei mennyt kauaa, kun Jet veljineen löysi Weedin lauman. Rocket liittyi siihen aluksi, mutta vain hämäyksen vuoksi. Sitten kun oikea hetki koitti se kidnappasi Weedin ja kuljetti sen veljiensä luokse. Tarkoituksena oli vain kuulustella pentua, mutta Weed kävikin uroksen kimppuun pelottomasti. Weedin katseesta Rocket tunnisti tämän Ginin pojaksi. Veljekset päättivät silloin viedä tämän Hōgenin luokse, mutta Jerome tuli estämään heitä. Valitettavasti Jerome oli liian vaikea vastus vinttikoirille ja lopulta Weedin laumakin saapuivat paikalle. Silloin borzoiveljekset perääntyivät. Rocketiin Weedin lauma oli kuitenkin tehnyt vaikutuksen ja hän päätti jättää veljensä ja liittyä Ōun sotureihin. Missile ja Jet kuitenkin päättivät palata Hōgenin luokse. Nykyään Jet kiertää Missilen ja Rocketin kanssa laumattomina pitkin japania.

  Jetin esittely 24pxcuq

  Muuta: Jetillä on kaksi veljeä: Missile ja Rocket. Hän on veljeksistä nuorin, joten myös kokemattomin. Voi siis karskisti sanoa, että uros on veljeksistä hitain ja heikoin. Jet on Missilen kanssa aika saman näköinen, mutta sen tunnistaa ruskeista silmistä, hieman vaaleammasta turkin väristä ja se on lisäksi hieman matalampi.

  Taistelutekniikat: Jetin taistelutekniikoita ei olla nimetty mitenkään erikseen, mutta ne liittyvät yleensä enimmäkseen nopeuden käyttöön. Rocketin ohjastamana veljekset tekevät tehokkaita iskuja kolmistaan.

  Pelaaja: Nankai

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 12:32 pm