Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Koyuki - Weedin puoliso

  Tsumi
  Tsumi
  Villikoira

  Viestien lukumäärä : 28
  Join date : 29.05.2013
  Ikä : 26

  Koyuki - Weedin puoliso Empty Koyuki - Weedin puoliso

  Viesti  Tsumi lähetetty Ti Heinä 09, 2013 10:24 am

  Koyuki - Weedin puoliso 23kanp4


  Nimi: Koyuki.
  Tarkotus: Kevyt lumi.
  Ikä: 4 vuotta.
  Rotu: Kishu.
  Sukupuoli: Naaras.
  Turkki: Valkoinen.
  Silmät: Ruskeat.
  Liittouma: Weed, Kotetsu, Chako, Sirius, Orion, Rigel, Bellatrix ja muut Ohun soturit.
  Koyuki - Weedin puoliso Weed_ja_Kouyki
  Koyuki - Weedin puoliso Koyukiandpups

  Motto: " Maailma on kaunis joten älä likaa sitä sodilla."

  Ominaisuudet: (max *****.)

  Taito: I love you I love you  I love you  I love you  I love you

  Voima: I love you I love you  I love you

  Karisma: I love you I love you  I love you  I love you

  Nopeus: I love you I love you  I love you  I love you  I love you

  Kestävyys: I love you I love you  I love you

  Älykkyys: I love you I love you  I love you  I love you  I love you

  Puruvoima: I love you I love you  I love you

  Kivunsietokyky: I love you I love you

  Ketteryys: I love you I love you  I love you  I love you  I love you

  Refleksit: I love you I love you  I love you  I love you  I love you

  Tekniikat: I love you I love you  I love you  I love you

  Vaarallisuus: I love you I love you  I love you  I love you

  Koyuki - Weedin puoliso 8758769

  Ulkonäkö:

  Säkä: 53 cm
  Paino: 23 kg

  Koyuki on ulkonäöltään valkoinen kishu jolla on punertava kaulapanta. Ruminrakenteltaa Koyuki on siro ja hyvin notkea. Sillä on myös voimakkaat jalat joilla se voi hyppiä korkealle ja pitkälle. Nopeutta tällä naaraalla riittää tarpeeksi jopa ninjan kannoiltaan karkoittamiseksi. Häntä on pörreä ja meneekippuralle selän päälle. Korvat ovat pystyt. Silmät ovat kauniin ruskeat ja siron näköiset.

  Koyuki - Weedin puoliso Koyukiblush

  Luonne:  Koyuki on lempeä ja herttainen entinen kotikoira. Naaras on myös kiltti ja hyvin kohtelias eikä pidä yhtään vihollisista. Koyuki ei ole kovin hyvä taistelija, mutta on todella nopea. Koyuki on aika oikeuden mukainen ja kunnioittaa ylipäällikköjen päätoksiä. Koyuki ei oikein tykkää jos joku on Weediä vastaan. Vihollisista se ajattelee niiden olevan ihan eri maata joten Koyuki ei edes suostu puhumaan niiden kanssa, mutta huomaa kyllä jos toinen haluaa olla oikeasti samalla puolella. Koyuki on myös hyvin huolehtivainen kaikista pennuista vaikkeivat olisikaan omiaan. Narttu voisi ottaa hyvinkin vieraan pennun huolehdittavakseen. Elikkä lyhyesti sanottuna Koyuki on hyvin onnellinen ja huolehtiva persoona niin kuin monet muutkin pentujen äidit.

  Koyuki - Weedin puoliso Koyuki896986

  Menneisyys: Koyuki on lempeä ja herttainen entinen kotikoira. Koyuki tutustui Weediin, kun Weed oli metsällä yhdessä Sasuken ja Kyōshirōn kanssa. Koyuki oli sillä hetkellä etsimässä Kotetsua. Etsiessään Kotetsua, Koyuki jäi ihmisten virittelemiin ketunrautoihin kiinni, jolloin Weed auttoi Koyukin pois raudoista. Weed saattoi Koyukin takaisin Koyukin omistajan luo, jossa asuu myös Chako ja ihmiset paransivat Koyukin jalan. Koyuki ei saanut Weediä mielestään, eikä Kotetsukaan ollut vielä palannut kotiin. Chako ja Koyuki lähtivät etsimään heitä, ja löysivätkin, mutta Yūsuke jengeineen oli käynyt heidän kimppuunsa. Chako pakeni paikalta, mutta Koyuki jäi auttamaan Weediä ja Kotetsua. Hän ei kuitenkaan ollut kovin hyvä taistelija, minkä takia hän joutui ongelmiin yrittäessään kurittaa Yūjia. Weed sai tilanteen lopulta haltuun ja Ginin saavuttua Mossin ja muiden kanssa paikalle, tilanne ratkesi ja Koyukilla alkoi kehittyä tunteita Weediä kohtaan.
  Koyuki palasi vielä kotiinsa, mutta hänen omistajansa lähetti tämän jalostuskoiraksi. Kun Weed kuuli tästä hän lähti pelastamaan Koyukia. Tämän jälkeen Weed ja Koyuki vierailivat yhdessä Weedin äidin, Sakuran haudalla, ja Koyuki toi kalan haudan lähelle, kuin kunnianosoituksena. Vähän tämän jälkeen Rocket toi Weedille viestin, että Hakurō tarvitsi hänen apuaan Hokkaidōssa. Weed ei kuitenkaan lähtenyt ennen kuin Kotetsu saapui paikalle, ja hän jättikin Koyukin Kotetsun huolehdittavaksi.
  Venäjän sotakoiria vastaan käydyn taistelun jälkeen Koyuki ja Kotetsu olivat metsässä pyydystämässä kania, kun he kohtasivat vieraan pennun. Vähän ajan päästä paikalle ilmaantui hybridikarhu, ja sen perässä neljä koiraa, joista johtaja muistutti Weediä. Pian paikalle saapui myös Weed ja selvisi, että Weediä muistuttava koira, oli Weedin kuolleeksi luultu veli Joe! Joe esitteli vieraan pennun pojakseen Kōshirōksi. Pian koirien omistaja kutsui niitä, ja ne lähtivät pois paikalta. Myöhemmin Koyuki on Weedin ja Kotetsun kanssa metsässä, kun Kōshirō saapui taas paikalle. Joe suuttui tästä ja jätti poikansa Weedin luo, mutta Weed joukkoineen päätti auttaa Joea kukistamaan hybridit.
  Pitkän hybridikarhuja vastaan käydyn taistelun jälkeen Koyuki ja Weed saivat neljä pentua.

  Koyuki - Weedin puoliso Izou

  Muuta: Koyuki on kiltti ja herttainen entinen kotikoira, joka tutustui Weedin etsiessään veljeään Kotetsua. Hän auttaa Weediä ja tämän laumaa taistelussa hybridejä vastaan. Lopulta hän saa Weedin kanssa 4 pentua Sirius, Orion, Rigel ja Bellatrix.

  Taistelutekniikat:

  -Neji Ki
  -Neck The Killing
  -Inazuma Kenbu-Hisoga
  -Shadow Clones

  Pelaaja: ~Cherry~

  Koyukin kuvagalleria


  Koyuki - Weedin puoliso 325325

   Kellonaika on nyt Ti Heinä 07, 2020 11:59 am