Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Aramu - Kalmakoira

  Amarath
  Amarath
  Upseeri

  Viestien lukumäärä : 4067
  Join date : 13.07.2011

  Aramu - Kalmakoira Empty Aramu - Kalmakoira

  Viesti  Amarath lähetetty To Heinä 11, 2013 7:47 am

  Aramu - Kalmakoira Alam4

  Nimi: Aramu
  Skp: Uros
  Rotu: Saksanpaimenkoira
  Turkin väri: Mustaruskea
  Silmien väri: Vihreät
  Tuntomerkit: Nahaton kuono ja revityt korvat, arpia kasvoissa
  Liittouma: Venäjän sotakoirat

  Aramu - Kalmakoira Aramu%20weedmanga

  Taito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Voima Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Karisma Like a Star @ heaven

  Nopeus Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Kestävyys Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Älykkyys Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Puruvoima Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Kivunsietokyky Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Ketteryys Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Refleksit Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Tekniikat Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Vaarallisuus Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

  Aramu - Kalmakoira Deadalam

  Luonne: Aramu on hiljainen ja syrjäänvetäytyvä. Menneisyytensä takia siitä on tullut sulkeutunut ja sakemanni ei välitä enää juuri mistään. Se ei kadu Victorin tappoyritystä kovinkaan paljoa, mutta tuntee itsensä petturiksi. Se tahtoi päästä takaisin Venäjän sotakoiriin, sillä ei missään vaiheessa ollut sopiva liittymään Ohun laumaan, vaikka Maxime yrittikin saada häntä mukaan. Aramu on sotaisa luonne ja tietää, että hänen paikkansa on sotakoirien joukoissa.
  Sakemanni tulee toimeen monien kanssa, vaikka viihtyykin aika lailla yksikseen.

  Menneisyys (copyright Gingapedia): Aramu kuuluu Victorin johtamiin Venäjän sotakoiriin. He uivat Hokkaidōon aikomuksenaan vallata se. Aramu oli kärsinyt paljon sodassa, sillä ihmiset olivat kiduttaneet sitä leikkaamalla sen kuonosta lihan ja nahan pois. Maxime kuitenkin pelasti Aramun varmalta kuolemalta. Lisäksi Aramulta puuttuvat molemmat korvat.

  Aramu taisteli Victorin ja tämän lauman kanssa Hakurōa vastaan, ja hän tappoi yhden Hakurōn pojista, Seiryūn. Myöhemmin Aramu ja Maxime lähetettiin etsimään Ginin joukkojen piilopaikkaa, mutta Akame ja Kōgat hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Maxime esitti pahasti haavoittunutta voidakseen liittyä Ginin joukkoihin ja tavatakseen siellä siskonsa Lydian. Aramu pakeni ja jätti Maximen jälkeen. Aramu kuitenkin kuuli Maximen vaihtaneen puolia, joten hän etsi tämän käsiinsä. Maxime yrittää suostutella myös Aramun liittymään Ginin joukkoihin, ja Aramu päätti esittää liittyvänsä. Hän kuitenkin sanoi haluavansa puhua ensin Victorin kanssa, ja he molemmat lähtivät Victorin luo. Aramu oli johdattanut Maximen ansaan, ja Victorin joukot hyökkäsivät tämän kimppuun. Loppujen lopuksi Aramu heitti itkien Maximen rotkoon, jossa Gin ja muut olivat. Maxime ei kuitenkaan kuollut, mutta haavoittui pahasti. Pian Ginin joukot kuitenkin pakenivat rotkosta.

  Myöhemmin Aramu taisteli joukkojensa kanssa Weediä ja muita vastaan. Aramu haavoittui, ja Hiro sai otteen koiran kurkusta. Weed kuitenkin käski Hiroa jättämään Aramun henkiin, joten Hiro nakkasi koiran laumansa keskelle. Weed ja muut lähtivät, ja Aramu jäi vesisateeseen itkemään samalla miettien, miten Weed oli voinut antaa hänenlaisensa elää.

  Ōun sotureiden ja sotakoirien välisessä taistelussa Aramu lähtee jahtaamaan Victoria. Lopulta heidät löydetään merenpohjasta hukkuneina. Aramun etujalat olivat jääneet kiinni merilevään, mutta hän oli tarrannut Victorin jalasta kiinni ja hukuttanut samalla myös hänet.

  Aramu ei hengittänyt, kun sakemannin ruumis kannettiin pois. Se haudattiin meren rantaan, sillä sakemannin ruumista ei alettu turhaan kanniskelemaan ympäriinsä. Jostain syystä Aramu kuitenkin heräsi haudassaan. Tämä oli haudattu melko huolimattomasti, ja koira pääsi väljän maan sisällä liikkumaan suhteellisen hyvin. Heikkona se nousi maan pinnalle ja yski kauan saadakseen veden elimistöstään ulos. Aramu ei kyennyt moneen päivään liikkumaan, sillä oli niin heikkona käytyään kuoleman porteilla.

  Aramu ei tiennyt mihin lähtisi seuraavaksi. Se luuli tappaneensa Victorin, muttei tiennyt että toinen oli päässyt pakoon Aramun "hukuttua." Aramu lähti takaisin kohti Ohua etsiäkseen sotakoirat. Hän tahtoi liittyä niihin takaisin, ja kuuli Bozlefin johtavan laumaa nykyisin hyväntahtoisessa merkityksessä verrattuna Victoriin. Aramu päätti lähteä kokeilemaan onneaan...

  Muuta: Aramua sanotaan joskus Kalmakoiraksi sen ulkonäön takia.

  Aramu - Kalmakoira Tumblr_ls2tnqf4fv1r20lgjo1_500


  Tekniikat:

  -Neji Ki
  -Neck The Killing

  Furueru Kaiten Suru Ha [suom. huojuen pyörivä terä] - Liike on ikään kuin Zetsu Tenrou Battouga, mutta se pyörii hiukan huojuen, kuten rengas, joka on laitettu liikkeelle vajaalla vauhdilla. Liike ei kuitenkaan ole vauhdiltaan hidas, päin vastoin, se on herikoisuus on se, että sen voi suorittaa sekä ilmassa, että maalla, ja toisena erikoisuutena on sen molemminsuuntainen pyörivyys. Maalla pyöressään Aramu pystyy kääntämään sitä taitavasti kiepauttamalla sen toiselle puolelle, kuten kaatuvan renkaan, ja jatkamaan näin matkaansa takaperin pyörien.

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 10:51 am