Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Hyoun esittely

  Penelo
  Penelo
  Taistelukoira

  Viestien lukumäärä : 1124
  Join date : 03.07.2011
  Ikä : 22
  Paikkakunta : Kouvola

  Hyoun esittely Empty Hyoun esittely

  Viesti  Penelo lähetetty To Heinä 14, 2011 1:34 am

  Hyoun esittely Nimetn11

  Nimi: Hyou (Suom. leopardi)

  Ikä:2v

  Laji:Susi

  Sukupuoli:Uros

  Ulkonäkö:Hyou on suuri susi. Säkä on reilusti yli 90cm. Sillä on pitkät ja voimakkaat jalat ja tuuhea häntä. Hyoun tunnistaa hyvin sen niskassa olevasta ristin muotoisesta arvesta. Sen kunto ei ole parhaimmasta päästä, vaikka sillä onkin voimakas kroppa. Hyoulla on ruskeat silmät ja sudeksi hyvin lyhyet karvat. Oikeastaan se näyttää ihmeellisen paljon koiralta, vaikka onkin susi.

  Luonne: Hyou on vahingoniloinen ja hieman ilkeä Ohun laumalaisille. Se on lojaali johtajalleen, Kasaille, vaikka kulkeekin paljon Ohun lauman alueella. Hyou on kuitenkin usein iloinen ja leikkisä laumansa seurassa. Se kulkee mieluusti yksin, mutta joskus se saattaa hakeutua jonkun seuraan. Hyou on myös hieman pelkurimainen. Joskus se saattaa vain kadota taistelu alueelta. Vaikka Hyou onkin nuori, se esittää aina olevansa paljon vanhempi kuin mitä onkaan.

  Menneisyys: Hyou on elänyt koko elämänsä Kasain laumassa. Nuorempana sitä ei kiinnostanut harjoitella taistelua muiden pentujen kanssa ja Hyou lihosi. Sen isä kuitenkin pakotti Hyoun liikkumaan ja laihuttamaan. Hyoun isä opetti sille muutaman erikoisiskun, mutta kun Hyou vain jatkoi laiskotteluaan, tämän isä menetti malttinsa ja luovutti. Vieläkään Hyou ei oikein osaa taistella, mutta enää se ei sentään ole lihava, eikä se laiskottele enää niin paljon.

  Muuta: Hyou ei paljon pysy paikallaan, vaan tykkää liikkua Kasain lauman alueen ulkopuolella.Joskus se saattaa käydä Futago-solassakin.

  Taisetelutekniikat: Hyou käyttää teräviä hampaitaan eniten, viiltäen niillä minne ikinä osuukaan. Harvemmin se käy kunnolla kiinni. Joskus se käyttää Neji Kitä, joka on hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.

  Pelaaja: penelo

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 11:29 am