Ginga RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ginga RPG

Hopeanuoli aiheinen roolipeli


  Golden Lightin Esittely

  Nankai
  Nankai
  Metsästyskoira

  Viestien lukumäärä : 162
  Join date : 13.07.2011
  Ikä : 22

  Golden Lightin Esittely Empty Golden Lightin Esittely

  Viesti  Nankai lähetetty To Elo 04, 2011 9:29 am

  Golden Lightin Esittely 2ywctq9

  Nimi: Golden light
  ´Jotkut haluavat sanoa Gold´
  Skp: Naaras
  Ikä: 5v.
  Laji: Susi

  Ulkonäkö: Gold on hieman oudon värinen sudeksi ja sitä saattaakin erehtyä luulemaan useasti koiraksi. Sen turkki on oranssihtava ja näyttää auringon valossa, jopa kultaiselta tai hohtavalta. Naaraan turkki on keskipitkää ja se on ruumiin rakenteeltaan varsin virtaviivainen ja ketterä. Gold ei kuitenkaan ole mikään laiha, sillä siinä on todella paljon voimaa. Sen silmät luovat sille vielä enemmän koiramaisen ilmeen, sillä ne ovat väriltään turkoosit. Ihmiset uskoivat, ettei Gold ole täysiverinen susi, vaan että sen suvussa virtaisi myös jonkin esihistoriallisen villikoiran veri. Sitä ei kuitenkaan olla koskaan mitenkään testattu, joten siitä ei voi olla varma.

  Luonne: Gold on hyvin ystävällinen ja avoin lähes kaikille koirille ja susille. Se ei juurikaan välitä lajien välisistä eroista, vaan pitää kaikkia saman arvoisina. Naaraassa on kuitenkin roppa kaupalla rohkeutta ja joskus se saattaa osoittautua jopa aika uhkarohkeaksi. Se ei kuitenkaan vastaa aina kaikkeen hampaat irvessä, vaan taistelee vain jos sen on pakko tai jos se haastetaan taisteluun. Naaras on menettänyt sydämensä täysin pennuille, eikä se ikimaailmassa suostuisi vahingoittamaan pentua, vaikka sitä haulikolla uhattaisiin. Jossain kaukaisessa tulevaisuudessa naaras toivoisi saavansa omiakin pentuja.

  Menneisyys: Gold ei alunperin ole japanista, niin kuin nimestä voi päätelläkin. Se otettiin kiinni Alaskassa, kun se oli vielä emonsa parissa. Sen jälkeen siitä alettiin kouluttamaan taistelukoiraa, siinä toivossa, että se voittaisi koirat leikiten, koska oli oikeasti susi. Naaras pääsikin kaikista testeistä leikiten läpi, sillä sen ulkomuoto oli todellakin koiramainen, eikä kukaan edes osannut kuvitella sitä sudeksi. Goldille palkattiin opettamaan kaikista taitavimmat koiranomistajat erikoisia taisteluliikkeitä, joita koira voisi käyttää kehässä. Siitä johtuu, että susi osaa kaiken näköisiä taistelutekniikoita, joita ilmeisesti osaavat myös muut taistelukoirat. Susi pääsikin aika pitkälle ja lopulta se pääsi semifinaali otteluihin japaniin. Naaras oli kuitenkin kyllästynyt ainaiseen taisteluun, sillä se oli pohjimmiltaan hyvä sydäminen. Niimpä se karkasi heti ensimmäisenä yönään japanissa ja lähti etsimään koira- tai susilaumaa.

  Muuta: Gold on japaniin saavuttuaan ollut laumaton, mutta mielestään jo liian kauan ja siksi naaras etsiikin kuumeisesti laumaa johon liittyä. Se on kuitenkin hyvin tarkka lauma valinnastaan ja liittyy yleensä johtajan arvioinnin jälkeen.

  Taistelutekniikat: Neck Rolling on erikoishyökkäys, jota Gold käyttää. Alunperin karhunmetsästykseen tarkoitetussa, hyvin vaarallisessa hyökkäyksessä, hyökkäävä koira katkaisee vastustajan kaulan. Hyökkääjä puree hyökkäyksensä kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.
  Taistelukehässä tämä hyökkäys vain aukaisee kaulan, vaihtelevin seurauksin.


  Boomerang Sappō on erikoishyökkäys, jota Gold käytti ennen taistelukehässä Boomerang Sappō toimii hyvin samankaltaisella periaatteella kuin Ginga Nagareboshi Ginissä ja Ginga Densetsu Weedissä esiintyvä erikoishyökkäys Zetsu Tenrō Battōga.
  Ehkä suurin eroavaisuus hyökkäysten välillä on se, ettei Boomerang Sappōta ole opettanut koiraeläin toiselle, vaan ihminen koiralle.


  Tōken Gyorai on erikoishyökkäys, jota mm. Kotetsu, Bruiser ja Yamato käyttävät Shiroi Senshi Yamatossa. Gold oppi hyökkäyksen eräältä taistelukoiralta, jota vastaan taisteli. Tōken Gyorain voi suorittaa kahdella eri tyylillä, hyökkäävästi tai puolustavasti. Hyökkäävää tyyliä käytetään kun koirat eivät ole kiinni toisissaan, kun taas puolustavassa tyylissä koira puree vastustajaansa kaulaan. Tōken Gyorain puolustavassa tyylissä vastustaja isketään pää edellä joko taistelukehän lattiaan tai sen laitoihin, kun taas hyökkäävässä tyylissä koirat lyövät päät vastakkain.

  Pelaaja: Nankai

   Kellonaika on nyt Pe Heinä 03, 2020 12:01 pm